Kis Korona
Rólunk

Rólunk

Kis hercegnőink
Koronája

A mi történetünk maguk a vendégeink

Azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, mert mindig van előre egy lépés

Kis családi vállalkozásunk 2020 szeptemberében vette át a panziót, mely több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Az épület egyik része egy közel 200 éves Mittelmayer ház. Ez az épület rész patika volt, majd ezt követően presszóként funkciónált. A 80-as években bővítették panzióvá, illetve akkor épült a jelenlegi 100 fős étterem rész is.

A panzióban 7 fürdőszobás szoba található. A szobák egyszerűek, de a szürke hétköznapok után alkalmasak néhány napos pihenésre, illetve kikapcsolódásra vágyók részére. Az étterem pedig különféle rendezvényekre is teljesen alkalmas. 2 terem lehetővé teszi, hogy komplexebb rendezvényt is meg tudjunk rendezni. A konyhánkon igyekszünk az egyszerűség és a gasztrónomiai ínyencség egyvelegével igazi kulináris élményeket az asztalra tenni. Várjuk kedves vendégeinket mind a szállás, mind pedig a vendéglátás szolgáltatásainkkal.

Éttermünk

Étel - Ital - Vidámság

Panziónkban található egy 25 fős és egy 120 fős éttermi rész, illetve egy 50 fős terasz.
Éttermünkben igyekszünk igazi házias ízeket a vendégeink részére kínálni, emelett pedig szeretnénk a Balaton-felvidék borkínáltát is biztosítani a finom ételek mellé.
Éttermünk folyamatosan igyekszik különböző akciókkal, illetve különböző szolgáltatásokkal a vendégeinek kedveskedni. A környéken házhoz szállítással is rendelhet az étlapunkból, illetve a menü ajánlatainkból.

Zalai Élmények

Kikapcsolódás

Hamarosan

Vélemények

Kedves hely, ár/érték arányban megfelelő. Még jövünk

Andrea, Nyugdíjas Vendég

Vélemények

Kedves hely, ár/érték arányban megfelelő. Még jövünk.

Andrea, Nyugdíjas Vendég